Velkommen til bestillingssystemet for skoleåret 2019-20.

 

 

For Oppland fylke: Grunnet overgangen til et sammenslått fylke pr. 1. januar 2020 , blir det denne gangen dessverre ikke skolebesøk på høstparten, men kun i vårtermin 2020.


NB! Dette er nytt for oss også: Innlandet fylke strekker seg over meget store reiseavstander: For å begrense noe av kjøringen mellom skolebesøkende, vil vi sette stor pris på om du lykkes med å bestille ditt besøk innen rimelig kjøreavstand fra skolebesøket dagen før og etter din/e dato.

 
Her er noen detaljer rundt skolebesøkene:

TO GJENNOMFØRINGER PR. DAG

Hver økt med har en varighet på 85-90 minutter . Vi gjennomfører som standard to økter pr. skoledag. Hvis skolen bare har behov for én økt den aktuelle dagen, skriv dette inn i kommentarfeltet, så kontakter vi deg. 

 

ANTALL ELEVER PR. GJENNOMFØRING

Opptil 55-60 elever + klassenes lærere.

.

ØNSKE OM FLERE DAGER?

Dersom skolen trenger flere dager for gjennomføringene, må skjemaet fylles ut for hver enkelt dag.

 
 

ANDRE BEHOV? 

Vi strekker oss langt for å tilfredsstille skolenes ulike behov: Skriv din skoles ekstra behov i kommentarfeltet, så tar vi kontakt for å avtale nærmere. Noen få skoler ønsker å ha økter på 120 - ikke "bare" 90 minutter - minutter, mens andre ønsker seg fire økter i løpet av én dag og dermed med to prosessledere i aksjon. 

KRAV TIL UNDERVISNINGSLOKALET

  • Stor gulvflate er en stor fordel. Et auditorium bør ha romslig med gulvplass i front. (Ta eventuelt kontakt med oss.)
  • Én stol per elev. Ingen pulter for elevene
  • Vi trenger ingen elektroniske hjelpemidler (powerpoint/PC/storskjerm)
  • Lærere er velkomne!

.

NYTTIG INFORMASJON OM UNDERVISNINGSOPPLEGGET

Klikk her for å hente inn bakgrunnsinformasjon, forskning og referanser om undervisningsopplegget. «Sett grenser - Si ifra!»

 

BENYTT KALENDEREN UNDER

Dobbeltklikk på datoen/e din skole ønsker besøk. 

NB! Ett skolebesøk tilsvarer én grønn bookingrute. Denne inneholder tilbud om to økter ved skolen din. Så du trenger ikke klikke på to grønne bookingruter for å få to økter ved din skole. To ruter innebærer der i mot at teamet vårt kan besøke to skoler på samme dag.

 

Bruk piltastene under til å navigere mellom månedene

Fulltegnet Ledig